Időjárás

2017.09.20. 06:04

Szerdán reggel párás lesz az idő, délután esni fog

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 13 és 21 fok között alakul.

Szerda hajnalban már csak nyugaton és északon kell csapadékra számítani, délen és keleten, ahol eláll az eső, párás lesz a reggel. A szél a Kisalföld kivételével mindenhol gyenge lesz, itt viszont megerősödik. Általában 9 és 14 fok közötti legalacsonyabb értékeket mérhetünk.

Délutánra az ország nagyobb részében eső várható, napsütés csak keleten fordulhat elő. A szél a Viharsarokban és Baranyában megerősödik, másutt gyenge marad. 13 és 21 fok között alakul a hőmérséklet.

Vizeink hőmérséklete

A Balaton, a Velencei-tó, a Szelidi-tó és a Lupa-tavak vize 15 és 18 fok között van, a Fertőé 15 a Tisza-tóé 18,5 fokos.

A Duna vize Dunaújváros fölött 15 és 16,5 fok között van, a déli szakaszon megközelíti a 18 fokot. A Tisza Tiszabecsnél 16, Tokajnál 19, Szolnoknál 15 fokos.

A horvátországi Adrián szerdán kicsit felhős lesz az idő, napközben 19-21 fok körül alakul a hőmérséklet. A tenger vize a horvát partoknál 24 fokos.

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!