balhé

2021.08.12. 06:56

Brutális: fékezés nélkül hajtott át haragosán egy létavértesi férfi

Két család esett egymásnak az utcán.

Forrás: police.hu

Két család vitatkozott össze az utcán Létavértesen. Amikor egy férfi megtudta, hogy családja dulakodásba keveredett, beült az autójába, odahajtott és elgázolta az egyik haragosát, akinek életveszélyes sérülései lettek.

A rendőrséget augusztus 7-én este hívták azzal, hogy két család összeverekedett Létavértesen az utcán. Amint kiértek a helyszínre végett vetettek a dulakodásnak, majd mentőt hívtak egy férfihez, akit elütött egy autó – írja az Origo.

A nyomozás közben hamar kiderült, hogy a két család egy korábbi nézeteltérés miatt veszett össze egymással, ami odáig fajult, hogy lökdösni és fenyegetni kezdték egymást. Közben az egyik család 34 éves férfit tagja is megtudta, hogy vitába keveredtek a szerettei, ezért beült a kocsijába és odahajtott. Amikor odaért, az egyik haragosuk felé kormányozta az autót és fékezés nélkül elgázolta. A sérült férfi rokonai ezért a náluk lévő szerszámokkal és botokkal elkezdték ütni az autót. A sofőr ekkor lezárta a kocsi ajtajait, megfordult és elhajtott.

A rendőrök gyorsan megtalálták a férfit, kihallgatták és életveszélyt okozó testi sértés miatt őrizetbe vették. Javasolták a letartóztatását is, amit a bíróság kedden el is rendelt.

Az elgázolt férfinak életveszélyes sérülései lettek, és csak a szerencsének köszönheti, hogy nem halt meg.

Emellett a rendőrség egy férfit és két nőt hallgatott ki csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!