gátlástalan

2021.08.11. 07:30

Fényes nappal, a villamoson mutogatta nemi szervét egy nőnek a rettegett szegedi szatír

Többször ítélték már el hasonló szexuális zaklatás miatt.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Ismét elkapták azt a férfit, aki korábban több nőt is zaklatott már szexuálisan. Most az egyik szegedi villamoson vette elő a nemi szervét. Miután a nő, akit zaklatott rászólt, ököllel ütötte meg.

A férfi szombaton reggel szállt fel Szegeden a villamosra az egyik belvárosi megállóban és szétrakott lábakkal leült egy nővel szemben. Kis idő múlva a nadrágjába nyúlt, a nemi szervét elővette és a mutogatni kezdte, a megalapozott gyanú szerint.

A nő rászólt a férfire, hogy nagyon gyorsan rakja el, a férfi ennek a kérésnek ekkor még eleget tett, de pár perc múlva megismételte szeméremsértő magatartását.

A nő ekkor rászólt, hogy szálljon le a villamosról, mire a férfi szidni kezdte, majd ököllel megütötte.

A további bántalmazást két, a villamoson utazó férfi akadályozta meg és szállították le a következő megállóban.

A szatír ellen szeméremsértés miatt indult eljárás. Mivel attól tartanak, hogy újabb hasonló bűncselekményt követ el, indítványozták a letartóztatását.

Az indítványt erősíti, hogy a férfi többször is állt bíróság előtt, a legutóbbi két alkalommal szintén azért, mert szeméremsértő módon viselkedett.

A bíróság a férfi letartóztatását elrendelte – írja az Origo.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!