Bulvár-celeb

2021.08.16. 21:55

Kétegyházi vérfürdő: elfogták a két körözött személyt

Újabb két férfit vett őrizetbe a rendőrség, akik részesei voltak a kétegyházi csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaságnak. Mindkettőjük ellen elfogatóparancs volt érvényben.

Forrás: police.hu

A gyulai kórházba került az a férfi, aki a szombati, kétegyházi verekedésben súlyosan megsérült. Nem élte túl a támadást. Hét férfit fogtak el, akik a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak – írja a police.hu nyomán a beol.hu.

A rendőrök három férfit még szombaton őrizetbe vettek. Két férfit vasárnap Orosházán fogtak el, kettőt pedig hétfőn délelőtt Békéscsabán és Gyulán állítottak elő és vettek őrizetbe. A rendőrségen az a férfi is őrizetben van, aki a gyanú szerint a halált okozó sérülésért tehető felelőssé.

Frissítve:

Látványos rendőri akció részesei voltak az orosháziak a Bajcsy, a Katona és az Árpád utca környékén élők. Vasárnap késő délután lettek figyelmesek nagyobb rendőri jelenlétre. Kommandósok érkeztek. Elmondták a lakók, hogy nagyon meglepődtek, nem tudták mire vélni, amikor drón is felszállt a magasba. Egy házat körbevettek az egyenruhások, majd rövid időn belül – a közelben élők úgy tudják, a ház padlásán bújkáló – keresett személyt is elfogták.

Szombaton, a délutáni órákban négyen megsérültek, miután két kétegyházi család a Nagy Sándor utcában összevitatkozott, majd összeverekedett. Erről, részletesen itt tud olvasni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!