Bulvár-celeb

2021.10.11. 18:46

Brutális képsorok, nekiesett a rendőrnek egy fogvatartott

A férfinak megszüntették a fogvatartását, aki távozás helyett inkább kiütötte az őt kísérő rendőrt.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Központi Nyomozó Főügyészség közleménye szerint szeptember 10-én rongálás vétsége miatt állítottak elő egy férfit az egyik fővárosi rendőrkapitányságra. A 35 éves férfit kihallgatták, majd megszüntették a fogvatartását, ezért az előállító helyiségből az épület kijáratához akarták kísérni.

A Magyarország Ügyészsége által közzétett felvételen látható, hogy

a férfi megvárta, amíg a rendőr elindul előtte a folyosón, majd hirtelen jobb kezét ökölbe szorítva, nagy erővel hátulról fejen ütötte a őt, aki ettől a földre esett.

A rendőr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatta ki a férfit, majd indítványozta letartóztatását, amelyet egy hónapra elrendeltek. A férfi büntetett előéletű, legutóbb csoportosan elkövetett rablás miatt júniusban ítélték – nem jogerősen – végrehajtandó börtönbüntetésre.

Az ügyészség álláspontja szerint továbbra is indokolt a gyanúsított vonatkozásában a legszigorúbb, személyi szabadságot érintő kényszerintézkedés fenntartása, ezért indítványozta letartóztatása meghosszabbítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában