Bulvár-celeb

2021.10.30. 07:15

Segíteni akart egy autós a sztrádán, az életébe is kerülhetett volna

Újabb segíteni akaró autós forgolódott egy hazai gyorsforgalmi úton, ezúttal az M7-esen.

Érd, 2013. július 19. Torlódás egy baleset miatt az M7-es autópálya Balaton felé vezetõ oldalán az M0-ás autóút és az érdi csomópont között 2013. július 19-én. Az Útinform korábbi tájékoztatása szerint egy kisteherautó és három személyautó karambolozott a 17-es kilométernél.

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

A Magyar Közútnak a rendőrség munkatársai jelezték, hogy egy műszaki hibás jármű tartózkodik az M7-es autópálya fonyódi szakaszának leállósávján. Nem sokkal később meg is érkezett a segítség a bajba jutott autóshoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ahogy néhány héttel ezelőtt egy másik autós az M0-son, a segítő fél ezúttal is megfordult az autópályán, hogy orral rá tudjon állni a másik járműre. A „bebikázás” után újabb forgolódás következett, igaz, ezúttal jóval kisebb volt a forgalom, mint legutóbb az M0-son.

A Magyar Közút ismét arra kérte az autósokat, hogy ilyen helyzetben hívjanak profi segítséget, vagy jelezzék a problémát akár a 112-nek, akár a Magyar Közút diszpécsereinek.

Címkék#M7#veszély

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában