Eltévedt

2022.01.17. 11:50

Huszonöt kilométert autózott forgalommal szemben a részeg sofőr

A veszélyes mutatványt egy 76 éves férfi mutatta be az M30-as autópályán Szikszó közelében az éjszaka közepén. Egyszer csak szemben találta magát a rendőrökkel.

Csaknem 25 kilométert ment forgalommal szemben az autópályán egy sofőr, ráadásul hatalmas ködben, szombaton éjszaka. Balszerencséjére a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztály járőrei Miskolc irányából Szikszó felé haladtak éppen, és azonnal kiszúrták - írja a Tények.hu.

Miután a rendőrök megállították az idős férfit, elmondta, hogy egy miskolci bevásárlóközpontból tartott hazafelé, de eltévedt. Amikor elérkezett Halmajig, ott rájött, hogy nem jó irányba megy, ezért egyszerűen megfordult, és a forgalommal szembe elindult visszafelé.  

A rendőri intézkedés során kiderült, hogy a 76 éves sofőr alkoholt is fogyasztott.

Elvették a jogosítványát, és előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra. A férfival szemben ittas járművezetés miatt közigazgatási eljárást is kezdeményeztek.

Illusztráció: 123RF

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!