Vandalizmus

2022.02.13. 11:02

Elfogták a békéscsabai Fidesz-iroda kirakatát betörő férfit

Szombat délután elfogták a békéscsabai Fidesz-iroda kirakatát előző este betörő férfit – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap.

Feuerwerker Béla azt közölte, a rongálással gyanúsított 47 éves békéscsabai férfi a kihallgatásán elismerte, hogy ő törte be az ablakot. Információk szerint a férfi erősen ittas volt a bűncselekmény elkövetésekor.

Mint azt a Beol.hu, a Békés megyei hírportál a rendőrségtől megtudta, a Békéscsabai Rendőrkapitányság rongálás vétsége miatt indított nyomozást. Szombaton délután kiadott közleményükben azt írták, a bűncselekmény pénteken, nem sokkal 20 óra után történt. Az elkövetőt és a bűncselekményt közterületi kamerák is rögzítették. Rendőrségi információ szerint a videón az látszódott, hogy egy imbolyogva járó, piros sapkás férfi, kezében vélhetően egy italos üveggel közelít az iroda felé.

A férfi az irodához érve megállt egy pillanatra, kezét felemelte, mintha szelfit csinálna, majd jobb lábbal többször belerúgott a kirakatba.

Forrás: police.hu

Borítókép: Herczeg Tamás Békéscsaba fideszes országgyűlési képviselője mutatja a rongálást / Békés Megyei Hírlap / Imre György

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!