Két életveszélyes sérült

2022.05.14. 16:02

Hatalmas robbanás történt Kiskőrösön

Egy szeszfőző robbant fel szombaton délután.

Helyszíni információink szerint, egy engedéllyel működtetett szeszfőző készülék robbant fel Kiskőrösön. A detonáció következtében az épület egyik főfala, valamint a fürdőszoba külső fala ledőlt és súlyosan megrongálódott a tetőszerkezet is. Úgy tudjuk, hogy a szomszédok a robbanás nagy hangjára rohantak ki az utcára. Többen megpróbáltak vizet vinni és eloltani a lángokat - írja a baon.hu.

Még vizsgálják miért robbant fel a szeszfőző berendezés
Forrás: Pozsgai Ákos / baon.hu

A baon.hu információi szerint az épületben nem laktak. Egy 50 éves férfi és a fia tartózkodott a robbanás idején az épületben. 

A TV2 Tények úgy tudja mindkét férfi testének 70-80 százaléka megégett. A szomszédok a robbanás hangjára rohantak ki az utcára és azt látták, hogy a detonáció olyan erejű volt, hogy bútorokat is kivitt a házból. A két sérült emberen a szomszédok próbáltak segíteni. Sokkot kaptak a látványtól. Szerencsétlen embereknek leégett a haja, vérző, nyílt sebeik voltak a sérüléstől.

Órákig tartott a tűzoltók munkája
Forrás: Pozsgai Ákos / baon.hu

Mint ahogy a megyei portál megtudta, az édesapa súlyos égési sérüléseket szenvedett, őt válságos állapotban, míg fiát életveszélyes sérülésekkel szállították mentőhelikopterrel a kórházba, egyiküket Pécsre, másikukat Budapestre.

Az egyik férfi életveszélyesen megsérült
Forrás: Pozsgai Ákos / baon.hu

A rendőrség bűnügyi technikusai, valamint a tűzoltóság szakértői vizsgálják a helyszínt és próbálják kideríteni a robbanás keletkezésének az okát. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!