Életveszélyes tett

2022.08.15. 09:57

Rakétával lőtt a szurkolók közé a magyar-szlovák meccsen, most végre elkapták (videó)

A ferencvárosi nyomozók azonosították és kihallgatták a júliusi FTC-Slovan futballmeccsen életveszélyes módon rakétázó szlovák szurkolót.

Fotó: Shutterstock

A Groupama Arénában július 20-án megrendezett Ferencváros-Slovan Bratislava Bajnokok Ligája-mérkőzésen a vendégszektorból egy szurkoló úgy lőtt ki pirotechnikai eszközt, hogy az az egyik terasznál álló emberek között csapódott be  - írja a Bors.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi rendőrkapitánysága ismeretlen tettes ellen indított eljárást. A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 19 éves szlovák állampolgárt, akit augusztus 11-én Győr-Moson-Sopron megyei tartózkodási helyén fogtak el.

A szabadlábon védekező gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését, de azt mondta, nem tudta, hogy rakétát tart a kezében, azt hitte, csak füstgyertya van nála. A rendőrség kezdeményezi a gyanúsított bíróság elé állítását garázdaság miatt - írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a Police.hu oldalon.

Illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!