Szörnyű karambol

2022.08.17. 14:21

Súlyos autóbalesetet szenvedett a képviselőnő, a polgármester unokái is a kocsiban voltak

Traktorral ütközött egy személyautó a 6-os főút 225-ös kilométere közelében, Nagypeterd és Botykapeterd között augusztus 16-án, a kora délutáni órákban.

Forrás: Shutterstock

A balesetben a személygépkocsi vezetője, egy 57 éves nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt a mentő kórházba szállította. A baleset körülményeit a Szigetvári Rendőrkapitányság vizsgálja. 

A Bors megtudta, az életveszélyes sérüléseket elszenvedett középkorú nő Szigetvár polgármesterének, Vass Péternek a felesége.

A település első embere a Facebook-oldalán árulta el: az autóban nem egyedül tartózkodott a felesége, hanem két unokájuk is a hátsóülésen ült a szörnyű baleset alatt, akik a gyerekülésben bekötve aludtak.

Vass Péterné Ágnes eddig ismeretlen okokból tért át az úttest bal oldalára, ahol egy szabályosan közlekedő traktorral frontálisan ütközött. Unokái közül az egyik könnyebben sérült, a másik karcolások nélkül megúszta a balesetet.

Forrás: Baranya Megye Balesetek Bamosz

A képviselő asszonyt mentőhelikopter szállította Pécsre, ahol több műtétet is végrehajtottak rajta. Jelenleg stabil az állapota.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!