Krimi

2022.10.05. 15:20

Szívszorító részletek: ez történt pontosan a táborfalvi pedofil orgián

Egy 15 éves lányt vettek rá többen, hogy szexeljen egy 10 éves kisfiúval a gyanú szerint Pest megyében. Az egész születésnapi ajándék volt a kisfiúnak az eljárás eddigi adatai szerint.

Illusztráció: Shutterstock

Az aktusról videó is készült. Az Origo azonban úgy tudja, a felvételből a készítői megpróbáltak pénzt csinálni, méghozzá úgy, hogy azt külföldön árulták. Hogy végül ez sikerült-e, egyelőre nem lehet tudni.

Magára az aktusra egy táborfalvai házban került sor, a házat egy 22 éves nő, Nikoletta bérli. A nő pedig, ahogy azt a helyiektől a lap megtudta, nagyon jóban van azzal a 15 éves lánnyal, aki lefeküdt a 10 éves kisfiúval. A lány a lap információi szerint intézetben lakik ugyan, de többször megfordult a nő házában.

Kifejezetten jóban voltak, erről a közösségi oldalára feltett több videó is árulkodik. A nő Facebookra feltett egyik videó alá, amelyen együtt énekelnek, ezt írta:

"Drága egyetlen szerelmem ma van egy éve hogy szétszakítottak minket, de én még mai napig is ugyanúgy szeretlek és még mindig ugyanannyira fáj a hiányod. Remélem hamarosan vége ennek az egésznek és újra velem lehetsz. Szeretlek kicsim, tarts ki."

Ezt a bejegyzést májusban tette ki. Ez összevág a kislány elfogásának időpontjával. A nyomozati anyag szerint az aktust egy másik nő kisfia 10. születésnapjára kapta.

Forrás: Police.hu

Az anya pedig az aktus előtt olyan brutálisan megfenyegette az akkor 15 éves kislányt, hogy attól a videót készítő 16 éves halálra rémült.

A kislány pedig a rendőröknek azt mondta, hogy "féltem az erőszakos, fenyegető anyától". 

A videó közben szintén a rendőrök szerint egy ember folyamatosan instruálja a gyerekeket aktus közben. A felvételen többek között az is elhangzik, hogy: "Cseréljetek helyet!" Az aktust többen élőben is végignézték.

A felvétel aztán több emberhez is eljutott, többek között a gyámhivatal szakembereihez is, akik azt azonnal elküldték a rendőröknek. Ezután indult nyomozás az ügyben.

A letartóztatásban lévő anya ellen tizenkettedik életévét be nem töltött, hozzátartozója sérelmére elkövetett szexuális erőszak, és kiskorú veszélyeztetése, a 15 éves lány ellen tizenkettedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett szexuális erőszak, a ház bérlője ellen gyermekpornográfia miatt emelhetnek vádat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!