Krimi

2022.12.18. 01:16

Keresztbe feküdt az úton az idős férfi, amikor egy autós elgázolta, azonnal meghalt

Rejtély, miért feküdt az úton a 76 éves férfi.

Forrás: Shutterstock

Fotó: ArtOlympic

A baleset még kedden este, már sötétben történt Salgótarjánban: a 76 éves férfi a Zagyvai úton feküdt az úton, keresztbe, amikor egy arra járó autós elgázolta. Bár mentősök is érkeztek a helyszínre, a férfi olyan súlyosan sérült, hogy bár a mentősök hosszú ideig harcoltak az életéért, már nem lehetett megmenteni - írja a Bors.

Az Agria TV úgy tudja, hogy a sofőr nem vette észre az úton, mozdulatlanul heverő bácsit, így áthajtott rajta. A helyiek szerint, bár az út jól belátható volt akkor, de az időjárási viszonyok nem igazán.

Nem volt túl jó idő, és bár nem tudom, hogyan nem vette észre a sofőr, nyilvánvalóan nem direkt gázolt át rajta. Őszinte részvétem az egész családnak, de bevallom, a sofőrt is sajnálom, mert ez neki is hatalmas trauma lehet - mondta egy környékbeli.

 

Egyelőre még senki nem sejti, hogy pontosan hogyan történhetett a baleset, sokak szerint a férfi vélhetően tragikus baleset áldozata lett, a legtöbben ugyanis azt gyanítják, hogy az út szélén megcsúszhatott, beverte a fejét, és eszméletét vesztette.

 

Azon a szakaszon nincs járda, így gondolom, az út szélén sétált. Megeshet, hogy a síkos, csúszós úton megcsúszott, és elesett, nagy valószínűséggel nem is volt magánál szegény bácsi - vélekedett.

Az egyik cikk alatt a férfi lánya is megszólalt, az asszony szomorú szavakkal búcsúzott édesapjától, és egyben a mentősök és a rendőrök munkáját is megköszönte.

 

Nyugodjon békében..az édes apukám volt. Köszönöm a sok segítséget a mentősöknek es a rendőrségnek

 

- írta megtörten a nő.

Az eset körülményeit a rendőrség a későbbiekben is szakértők bevonásával vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában