Krimi

2023.01.14. 05:50

Visszatért megvakítása helyszínére a kemecsei édesanya

Lakatos Gabriellát tavaly februárban fosztotta meg mindkét szemétől a volt párja.

Forrás: Bors

Gabriella nem volt hajlandó visszafogadni Gy. Attilát, és a feljelentést sem vonta vissza, amit azért tett, mert korábban elrabolta őt - ezért a férfi rettenetes bosszút állt.

Az akkor még a nagymamája pusztaság mellett álló házában élő Gabriella a borzalmak éjszakáján kiment az udvarra elszívni egy cigarettát. Gy. Attila szinte a semmiből ugrott elő, és azonnal fojtogatni kezdte. 

A fiatal nő - bátyja támogatásával - drámai részletességgel beszélt a történtekről.

"Szinte kétnaponta meglátogatom a mamámat. Robit már többször megkértem, hogy hozzon ki a pusztára is, ahol a borzalmakat átéltem. Máig tisztán emlékszem a szenvedésemre. A megvakításom után legalább fél órát csúszkáltam az avarban. Később a fűben találták meg az egyik szemgolyómat, valamivel távolabb pedig a papucsomat" – magyarázta Gabriella, aki sosem fogja elfelejteni, hogy a támadás közben miket mondott neki egykori párja.

Gabriella és testvére, Róbert
Forrás: Bors

"Attila a házunk sarkától a torkomnál megragadva kihozott az utcára, aztán bevágott a szántásba. Közben azt hajtogatta, hogy «maradj csendben, dugulj el, most megöllek!» Ahogy fojtogatott, az egyik szememet is elkezdte kinyomni. Lehúztam a kezét az arcomról, és alaposan megharaptam a hüvelykujját. Akkor az orromat fogta be, én pedig meg voltam arról győződve, hogy itt és akkor meg fogok halni"– elevenítette fel a történteket az édesanya.

A fiatal nő mindehhez hozzátette, hogy végül egy autóval is átmentek rajta, mégpedig a hasán és a térdén. A 4. és az 5. csigolyája is eltört.

Gabriella imádkozott Istenhez, hogy bocsássa meg bűneit és vigyázzon a kislányára, Mirára. "Egyszer csak a jobb kezem lecsapódott és ennyi volt. Mire felébredtem, azt vettem észre, hogy többen is itt állnak a közelben. Fel is ismertem a hangjukat. Tudom, hogy ők hozták ide Attilát, aztán ők is menekítették el. Biztos vagyok benne, hogy tudták, hogy mire készül. Hiába könyörögtem, hogy segítsenek, csak nevetgéltek" – mondta a lány.

"Amikor megtaláltak, teljesen eltorzult az arcom, és folyamatosan csöpögött a vérem, ezért az ismerősök és a rokonaim sem ismertek fel. Bizonygatnom kellett, hogy valóban Gabi vagyok" – idézte fel az édesanya, és hozzátette: a rendőröket és a mentőket Gy. Attila hívta a helyszínre.

"Azt mondta nekik, hogy tömegverekedés zajlik Kemecsén, és már van egy halott. A rendőrök gázspay-vel felszerelkezve érkeztek meg."

A borzalmas részletekről a Bors cikkében olvashat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában