Krimi

2023.03.23. 10:02

Mégsem az 5 éve eltűnt villanyszerelő maradványai kerültek elő

Mégsem az eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán földi maradványait találták meg Burgenlandban – közölte a Burgenlandi Tartományi Bűnügyi Hivatal.

Évek óta húzódik az eltűnt villanyszerelők ügye a Győri Járásbíróságon

Forrás: kisalföld.hu

A burgenlandi Wallernben, egy kavicsbánya közelében emberi csontokat és egy emberi koponyát találtak önkéntesek, akik tavasz elején az árokpartokat takarítják társadalmi munkában.  Az öt éve eltűnt M. Zoltán mosonmagyaróvári villanyszerelő családja szerda délutánig reménykedett, hogy szerettük földi maradványait találták meg – írja a kisalföld.hu.

Azonban egy osztrák lap értesüléseiből kiderült számukra, hogy az a koponya és az emberi csontok, amikre hulladékgyűjtők bukkantak a napokban, egy római kori katona maradványai.

Mélyen, legbelül reménykedtünk, de most csalódtunk. Továbbra is bízunk abban, hogy aput egyszer megtalálják. Hiszek Istenben és abban is, hogy előbb vagy utóbb fény derül az igazságra, mert nem nyerhet mindig a gonosz és a rossz

– nyilatkozta a Kisalföldnek M. Adrienn, Zoltán lánya.

M. Zoltánné Márti azt is hozzátette, nem gondolta volna, hogy egyszer így fognak örülni, ha a hatóságok földi maradványokat találnak.

„Nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar eredmény születik. Mivel a külföldi szakértői vizsgálatokból azonnal kiderült, hogy régi, római kori maradványokról van szó, már nem volt szükség összevetni Zoli DNS-mintáival. Viszont szeretnénk átadni az osztrák hatóságoknak a férjem mintáit, hogy hasonló eseteknél kéznél legyen az azonosításhoz, ha szükség lesz rá” – mondta el M. Zoltánné.

A több gyilkossággal is vádolt É. Imre rendszeresen azt a határátkelőt használta, ami közel van a koponya megtalálásának helyszínéhez, ezért gondoltak arra a hatóságok és a család is, hogy közelebb kerültek a rejtélyes ügy megoldásához.

A Mácsik Zoltán meggyilkolásával is megvádolt vállalkozó pere jelenleg is folyamatban van a Győri Törvényszéken. Március végén lesz újabb tárgyalás az ügyben – közölte az RTL.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!