Krimi

2023.05.01. 04:05

Családi dráma Miskolcon: öngyilkos lett a napokban eltűnt asszony férje

Szomorú fordulatot vett az eltűnési ügy, családi tragédia lehet a háttérben.

Forrás: boon.hu

A miskolci Rigó utca, a Papírgyár szomszédságában csendes, nyugodt környék. A csendjét legfeljebb az arra elhaladó kerékpárosok és futók zaja veri fel. A Bükk felé indulók kedvelik az utcát, mert erre ki lehet kerülni a főút zaját és forgalmát. Ezen a vasárnapon azonban a Rigó utca 40. szám előtt rendőrautók sorakoztak és a kutyás mentő, Lehoczki László mikrobusza - írja helyszíni riportjában a boon.hu.

 

Hamar elterjedt az utcán a szóbeszéd, hogy a házban élő férfival van a baj, önkezével vetett véget az életének. 

 

Épp az orvost várják, hogy megállapítsa a halál pontos körülményeit, hogy aztán a rendőrök megkezdhessék az ilyenkor szükséges hatósági eljárásokat.

Öngyilkosság történt

A rendőrség annyit árult el, hogy valóban történt egy öngyilkosság Miskolcon, 

 

egy férfi felakasztotta magát, de - személyiségi okok miatt - ennél többet nem árulhattak el.  

 

A férfi ismerősei azt mondták, hogy pár nappal ezelőtt eltűnt a felesége, azóta is keresik szerte a környéken, mind ez idáig eredménytelenül.

 

Összefüggés lehet a nő eltűnése és a férfi tragikus halála között.  

 

Egy arra járó férfi csóválja a fejét. "Éppen elég tragédia volt, hogy nyomtalanul eltűnt a felesége, most meg vele történt ez. Felfoghatatlan..." Egy kerékpáros lassított a rendőrautók láttán és amikor megtudta, hogy miről van szó, rögtön összeállt neki a történet: "Láttam a Facebook-on, hogy keresik a nőt. Az utca neve ismerős volt, gyakran tekerek erre. Tragédia..."

Forrás: boon.hu

Fodrászhoz indult

Kollárné Angyal Erika múlt szerdán tűnt el Miskolcról. A 69 éves hölgy szerda délelőtt fodrászhoz indult a Rigó utca 40. szám alatti otthonából, de azóta nem tért haza és életjelet sem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. Iratai nála vannak, de telefonját nem vitte magával. 

 

A közzé tett felhívás szerint körülbelül 160-170 centiméter magas és 60 kilogramm súlyú hölgyről van szó. Szürke kabátot viselt, picike fekete hátizsák volt nála.  

 

 

 

"Aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán."

A boon.hu úgy tudja, még mindig sikertelen a keresés, a nyomát sem lelik az eltűnt nőnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!