Bulvár-celeb

2021.07.28. 06:50

Kókai horrorbaleset: szándékosan rántották rá a kormányt a kocsi alá szorult Krisztina autójára

Kóka és Sülysáp között rántotta rá egy másik autós a kormányt annak a fiatal lánynak az autójára, aki súlyos sérülésekkel fekszik kórházban. Krisztina felismerte a baleset okozóját, aki elhajtott a helyszínről.

Forrás: Bors / olvasói fotó

A 21 éves futárlány a balatoni szabadságáról munkába tartott a délutáni órákban, amikor a Kóka és Sülysáp közötti szakaszon hirtelen rárántotta a kormányt az előtte közlekedő autó.

„Megkezdtem egy előzést, de az előttem haladó autó szerintem szándékosan behúzta elém a kormányt. Ezzel rám hozta a frászt, de még volt annyi lélekjelenlétem, hogy az ütközés elkerülése érdekében én is hirtelen balra irányítsam a kocsimat”

– mondta a Borsnak Ládi Krisztina, aki azt is elmondta, hogy futárként gyakorlott vezető, ezért nem szokott megijedni autósként a váratlan helyzetektől.

Krisztina felismerte a másik autót
Fotó: Facebook

„A mögöttem lévő autóban az egyik legjobb barátom utazott, mert azt terveztük, hogy elkísér a vendéglőbe, így ő mindent látott.”

Az érintett útszakaszt egyébként néhány hete újították fel. Friss aszfaltot öntöttek le, az úttest mellett pedig egyméteres szélességben fehér murvát szórtak szét. Krisztina autója elkapta a kőzúzalékot, amitől megcsúszott.

„Többször megpördültem, majd abba a sávba érkeztem, amelyikben az előzést megkezdtem, csak a saját forgalmi irányommal szembe.

Kóka és Sülysáp között van egy kis dombocska. Annak nekicsapódtam, de visszadobott. A kocsi végül felborult, és a vezetői oldalon állt meg – emlékezett vissza Krisztina. – Szerencsémre csak az arcom sérült látványosabban, és tele vagyok vágásokkal. Többen is azonnal a kocsimhoz siettek segíteni, de egyszerűen nem látták, hogy még a kocsiban ülök, vagy már alatta vagyok. Az utóbbi volt az igaz. Arra tisztán emlékszem, hogy két fiatal nő beszélt hozzám, és ők tartották a fejemet, hogy ne vérezzek el! Örökre hálás leszek nekik, ahogy a sülysápi és kókai önkéntes tűzoltóknak is” – mondta Kriszti.

A mentőket a lány barátja, Dávid hívta ki, és ő értesítette Krisztina szüleit is. Ők azonnal a helyszínre siettek, de csak akkor értek oda, amikor a gyermeküket már a mentők felfektették a hordágyra. Mint kiderült, Krisztina nagyon is jól ismeri a baleset okozóját.

„Hetekkel ezelőtt volt egy konfliktusunk, mert Balázs udvarolni próbált nekem, de én jeleztem neki, hogy nem vagyok vevő a közeledésére.

Különböző képeket is küldött magáról, mert azt hitte, hogy azzal célt ér nálam. Dávid egyébként jól ismeri a barátnőjét, és el is mondta neki, hogy a kedvese nem őszinte hozzá. Ebből egy komoly családi veszekedés keletkezett, annál is inkább, hogy van egy közös gyermekük. A szemtanúk szerint Balázs megpróbált volna elhajtani, de az előtte álló kocsisor miatt nem tudott. Azt nem állíthatom, hogy a balesetet szándékosan okozta, de meggyőződésem, hogy amikor észrevette, hogy én haladok az úton mögötte, hirtelen ötlettől vezérelve meg akart ijeszteni” – szögezte le Kriszti, aki úgy tudja, hogy Balázstól többször is elvették már a jogosítványát.

A másik autó sofőrje azonnal elhagyta a helyszínt. A tűzoltók mellett két idegen nő, a mentők és az azonnal értesített szülők segítettek Krisztinának, aki Facebook-posztjában köszönte meg mindezt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában