Nemzeti jogvédelem

2019.12.11. 18:04

Megjelent Gaudi-Nagy Tamás első könyve

A kötetben az európai nemzeteket és európai értékeket fenyegető tényezőkről, a nemzeti önazonosságok védelmét szolgáló nemzetállami eszközökről és nem utolsósorban a civil társadalom mozgalmi és jogvédelmi eszközeiről ír.

Nagy Mátyás

Budapest, 2013. október 16. Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik képviselõje felszólal az Országos Bírósági Hivatal elnökének beszámolójáról tartott vitában az Országgyûlés plenáris ülésén 2013. október 16-án. MTI Fotó: Soós Lajos

Forrás: MTI

Fotó: Soós Lajos

„Nem engedünk egy jottányit sem 1848-ból, 1956-ból és 2006 őszének igazságtételéből sem” – mondta Gaudi-Nagy Tamás Nemzeti Jogvédelem című könyvének bemutatóján, amelynek alcíme: Az európai értékek és a nemzeti önazonosság elleni globalista-patriofób támadások, és az ellenük való védekezés nemzetállami, jogvédő és civil eszközökkel.

Gaudi-Nagy Tamás külön fejezetben foglalkozik a magyar határnál történt terrorcselekményekkel, a bevándorlási válsághelyzettel, a migrációs népszavazással vagy a Sargentini-jelentéssel. Mindezt érdekfeszítő, olvasmányos stílusával teszi könnyen érthetővé és rendkívül élvezhetővé.

A könyv borítóján az a kép látható, amelyen Gaudi-Nagy Tamás kihajítja az EU-zászlót a Parlamentből

Mint írja: „Manapság egyre több európai ember érzi úgy, hogy Európát a szívünkkel érezzük, kezünkkel építjük és védjük, de a hitünkkel és bátorságunkkal tudjuk megtartani. Mert

hatalmas veszély fenyegeti az európai hagyományos nemzeti közösségeket.

Az évszázadok alatt kijegecesedett európai értékeinket, különösen a nemzeti önazonosságunkat, a keresztény hitünket és kultúránkat, a szubszidiaritást és a szolidaritást soha nem látott forgatókönyvek alapján akarják szétzúzni.”

A könyv borítójára az az emlékezetes kép került, amin Gaudi-Nagy Tamás képviselő társával az országgyűlés üléstermében elhelyezett két EU-s zászlót kihajítja az Országház ablakán 2014. február 13-án. Érdekesség, hogy a zászlók azóta sem kerültek vissza az ülésterembe, helyükön két magyar zászló áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!