Tisztújítás

2020.12.31. 12:05

Bús Balázst nevezték ki a Nemzeti Kulturális Alap alelnökének

Bús Balázst nevezte ki a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) alelnökének 2021. január 1-jei hatállyal – az alap általános kuratóriumi tisztújításával egy időben – Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, az NKA elnöke – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) csütörtökön.

Bús Balázs (Fidesz-KDNP), Óbuda-Békásmegyer polgármestere beszédet mond Czetz János honvédtábornok lovas szobrának felavatásán Békásmegyeren, a Lékai bíboros téren 2019. október 4-én.

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Az emberi erőforrások minisztere megköszönve az előző alelnök, Lőrinczy György négyéves kiváló szakmai munkáját, felkérte őt, hogy 2021. április végéig tanácsadóként segítse a szakmai átadás-átvétel folyamatát és a zökkenőmentes munkát az NKA-ban olvasható az Emmi Sajtó- és Kommunikációs Főosztályának közleményében.

Bús Balázs Fidesz-KDNP-s szociálpolitikus, 2006 és 2019 között a III. kerület polgármestere, 2010 és 2014 között országgyűlési képviselő volt.

Borítókép: Bús Balázs, a Nemzeti Kulturális Alap új alelnöke

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!