Kihagyhatatlan

2021.11.02. 17:35

Világhírű együttes, a OneRepublic ad koncertet a Hősök terén

A koncertet, amely az MTV Music Week programsorozatot fogja lezárni, világszerte közvetítik a magyar fővárosból.

Ryan Tedder of the music group OneRepublic performs at the 2018 MusiCares Person Of The Year gala at Radio City Music Hall in New York on January 26, 2018. - The 2018 MusiCares Person of the Year award was presented to Fleetwood Mac at the 28th annual MusiCares Gala Tribute dinner and concert ahead of Sunday's 60th GRAMMY Awards, marking the first time the benefit has honored a band. Proceeds from the event go towards MusiCares. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

A Hősök terén ad koncertet a OneRepublic november 13-án az MTV Europe Music Awards, vagyis az MTV EMA díjátadóhoz kapcsolódva, amelyet másnap este rendeznek a Papp László Budapest Sportarénában. Az alterpop amerikai kedvenc ezután 2022. május 13-án tér vissza a magyar fővárosba, a Papp László Budapest Sportarénába.

2002-ben Ryan Tedder énekes, dalszerző és Zach Filkins gitáros alapította a csapatot, amelynek további tagjai Drew Brown, Brent Kutzle, Brian Willett és Eddie Fisher. Debütáló albumuk, a Dreaming Out Loud 2007-ben jelent meg.

Az első kislemez, az Apologize berobbant a nemzetközi élvonalba, 20 millió példányban kelt el, 16 országban vezette a slágerlistát és Grammy-díjra is jelölték.

A második album Waking Up címmel 2009-ben jött ki, és az elsőhöz hasonló kritikai és kereskedelmi sikereket ért el többek között a Good Life és az All The Right Moves című dalnak köszönhetően. A harmadik anyag, a 2013-ban megjelent Native is a listák élvonalába került, 40 millió példányban talált gazdára világszerte. A negyedik lemez a 2016-os Oh My My volt. Az eddigi utolsó, vagyis az ötödik stúdiólemez, a Human idén került piacra. Az album dalai, a Run, a Wanted, a Didn't I, a Better Days, a Someday és a Rescue Me együttesen már több mint 2,5 milliárd lejátszáson vannak túl.

Ryan Tedder a OneRepublic mellett Adele, Taylor Swift, Beyoncé, Leona Lewis, a Backstreet Boys, Jennifer Lopez, Demi Lovato, a Maroon 5 és Ariana Grande számára is dolgozott már.

A Hősök terén rendezett koncertre a jegyek korlátozott számban kaphatóak.

A 2021-es MTV EMA show-t november 14-én az MTV globális hálózatán keresztül mintegy 180 országban közvetítik. A gála fellépői között lesz Maluma, a Maneskin és Kim Petras. A díjátadó a Comedy Central és Paramount Network csatornáján élőben követhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!