Már hagyomány

2022.07.03. 07:22

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A MÁV-Start Zrt. minden vidékről érkező kitűnő tanuló diáknak 90 százalékos utazási kedvezményt biztosít, egy kísérő pedig 50 százalékos jeggyel utazhat.

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

A Fővárosi Nagycirkusz nemzeti előadóművészeti intézményként kiemelt figyelmet fordít az iskolás gyerekek helyes és hatékony nevelésére, ezért a Kitűnő Tanuló Program keretében lehetőséget biztosít a nyári műsorok, a Rain - Esőcirkusz és a Magic Show ingyenes megtekintésére - közölte az intézmény.

A programhoz az ország területén működő utazócirkuszok is csatlakoztak, a MÁV-Start Zrt. pedig kedvezményekkel járul hozzá az utazáshoz.

Forrás: Fővárosi Nagycirkusz

Mint írják, a kitűnő tanulók megjutalmazásának hagyománya 2016 óta létezik, az idén is több ezer gondviselő kapta kézhez a Kitűnő Tanuló Program kupont, amely a visszajelzések szerint minden évben sikert aratott a családok körében.

A szülők személyesen a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztárában vagy online válthatják be a kuponokat, amelynek feltétele, hogy a belépésnél bemutassák a cirkuszi belépő kuponját, a kitűnő tanuló diákigazolványát és bizonyítványát vagy annak másolatát.

Mint kiemelik, vidékről is megéri Budapestre utazni, ugyanis a MÁV-Start Zrt. minden kitűnő tanuló diáknak 90 százalékos utazási kedvezményt biztosít, egy kísérő pedig 50 százalékos jeggyel utazhat. A kedvezmény igénybevételéhez a Budapestre utazáshoz fel kell mutatni a cirkuszi belépő kupont. Ahhoz, hogy a visszaúton is igénybe vehessék az utazási kedvezményt, le kell pecsételtetni a cirkuszi belépőjegyeket a Fővárosi Nagycirkusz információs pultjánál. A kedvezmény csak Budapestre, a Fővárosi Nagycirkusz előadására történő utazás esetén érvényes.

A Kitűnő Tanuló Program kuponjait legkésőbb szeptember 18-ig válthatók be a Fővárosi Nagycirkuszban vagy a programban részt vevő utazócirkuszok pénztáraiban.

Borítókép: A Silwer Power erőemelő száma a Dinasztiák című előadás bemutatóján a Fővárosi Nagycirkuszban 2021. február 13-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában