Szabadidő

2022.11.01. 10:10

Családi nap lesz vasárnap a Természettudományi Múzeumban

Családi napot rendeznek vasárnap a Természettudományi Múzeumban, ahol egyebek mellett ismeretterjesztő előadásokkal, élőállat-bemutatóval, kézműves-foglalkozásokkal és tárlatvezetéssel várják a látogatókat.

Érdeklődők Európa legnagyobb beporzótárlata megnyitóján a Magyar Természettudományi Múzeumban (MTTM) 2022. május 11-én. Az év végéig látható kiállítás a méhek és más beporzók pusztulására, annak következményeire hívja fel a figyelmet

Forrás: MTI

Fotós: Koszticsák Szilárd

A családi napon délelőtt gyermekkoncert, délután könyvbemutató és tárlatvezetés várja a látogatókat az UV fényen innen és túl című kiállításon. 

Az eseményen bemutatkoznak a múzeum gyűjteményei is, interaktív programokkal készül egyebek mellett a Növénytár, az Őslénytani és Földtani Tár, az Állattár Hal-, Kétéltű- és Hüllőgyűjteménye, az Állattár Madárgyűjteménye és az Embertani Tár. 

A Magyar Rovartani Társaság élőállat bemutatót tart, a Tropicarium is külön programmal készül, kézműves foglalkozással várja a látogatókat a Magyar-Turán Alapítvány és lesz mézkóstoló is.   

A családi nap részletes programja a múzeum honlapján, a http://www.nhmus.hu/ oldalon olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában