csak egy csapat van

2017.08.07. 20:38

Még mindig ászok

A Millenium csapata kielégítette a közönség igényeit. 22-5 arányban lemosták a török gárdát a masters vizes-világbajnokságon.

Budapest, 2017. augusztus 7. A Millennium csapatnéven induló magyar válogatott vezetõedzõje, Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, korábbi szövetségi kapitány, Kósz Zoltán másodedzõ, valamint Székely Bulcsú (takarásban), Molnár Tamás, Szécsi Zoltán kapus, Märcz Tamás, Benedek Tibor, Steinmetz Barnabás és Biros Péter (b-j) a kispadon a masters korosztályú vizes világbajnokság vízilabdatornájának Millennium - Galatasaray SK mérkõzésén a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Czagány Balázs

Kiütéssel kezdte szereplését a Kemény Dénes irányította plusz 40-es korosztály B-csoportjában szereplő Millenniumi válogatott a 17. FINA Masters-világbajnokságon. Az olimpiai bajnokokkal teletűzdelt gárda 22-5 arányban legyőzte a török Galatasaray együttesét.

A Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában hatalmas ováció, és telt ház fogadta Kásásékat, akik gálaelőadással viszonozták a feléjük irányuló szeretetet. Már a mérkőzés kezdetétől biztossá vált, hogy csak a gólkülönbség aránya lesz a kérdés. A hazaiak legeredményesebb játékosa Kiss Gergő volt, ő négy találatot szerzett.

Millennium–Galatasaray 22–5 (6–0, 4–1, 7–1, 5–3)

(Borítókép: MTI Fotó / Czagány Balázs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!