Döntsön Ön!

2017.09.06. 13:40

Kéz vagy nem kéz? – ez itt a kérdés

Labdarúgó-válogatottunk egy nullára kikapott Budapesten az Eb-címvédő Portugáliától, ezzel végképpen elszálltak esélyeink a 2018-as világbajnokságot illetően. Készült azonban egy olyan fotó, amely lehet, hogy sokakat elgondolkodtat: tényleg gól volt az a gól?

Se szeri se száma a mémeknek, a netes vicceknek, sőt vagdalkozásoknak – hiszen a múlt vasárnapi VB-selejtezőn Priskin nagyjából a 30. percben úgy könyökölte képen Pepét, hogy a portugálnak felszakadt a szemöldöke, ömlött a vére.

Priskin és a mieink meg is kapták a büntetést: végig emberhátrányban küzdöttünk a portugálok ellen. A második félidő harmadik percében aztán jött Ronaldo, gyönyörűen ívelte középre a labdát André Silvának, aki be is kotorta a mindent eldöntő gólt.

A Facebookon, a Trollfoci oldalán azonban megjelent egy fotó, amely kétségessé teheti: valóban egy góllal jobbak voltak nálunk a portugálok?

Nehéz elhinni, hogy sem a bíró, sem a partjelzők nem vették észre, amit a szemfüles netezők igen, de egy biztos, a fotó nem manipulált.

A kommentek száma egyre nő, és persze egyre többen vélik látni, bizony André Silva keze rendesen megfogja azt a labdát. Önök mit gondolnak?

Borítókép: MTI / Kovács Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!