magyar pilóta

2017.11.07. 15:18

Michelisz: Három autóval támadunk!

Michelisz Norbert hatalmas csatával nyerte meg WTCC főfutamát Japánban, most pedig Dubajra készül. A rosszkedv a műlté.

A fordított rajtrácsos nyitófutamon Michelisz Norbert a nyolcadik helyről rajtolva úgy lett hetedik, hogy a 12. helyről küzdötte vissza magát ebbe a pozícióba, miután a volvós Nestor Girolami kilökte őt egy boxutcaáthajtásos büntetésért cserébe.

Így hát cseppet sem telt unalmasan a Honda boxában a két futam közötti szünet, ugyanis az első futamon három Volvo ment neki a japánok három autójának, és mindegyiken javítani kellett valamit – mint azt a michelisz.hu írja.

Végül mindhárom Honda fel tudott állni a rajtrácsra, amelynek legelején, a pole pozícióban az időmérőt megnyerő Michelisz Norbert helyezkedett el. A magyar pilóta zsinórban ötödször került az első sorba az időmérőn (még ha a kínait törölték is), a harmadik pole pozícióját szerezte meg a szezonban és a hatodikat WTCC-s pályafutása során. Ebben az évadban rajta kívül senkinek sincs egynél több időmérős győzelme a mezőnyben, és végül sikerült megnyernie a főfutamot Japánban

Norbi pedig rendkívül bizakodó a jövőt illetően:

 

Forrás. michelisz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!