Nem adja fel

2018.08.17. 07:33

Jövőre is megpróbálja átúszni az Északi-csatornát Mányoki Attila

Bár csak a múlt héten engedték ki az intenzív osztályról, már haza is ért Magyarországra és jobban van Mányoki Attila. A magyar hosszútávúszó arról beszélt egy tévéinterjúban, számára nem kérdés, hogy jövőre újra megpróbálja az Északi-csatorna átúszását.

Mányoki Attila azután került életveszélyes állapotba, hogy megkísérelte átúszni az Ocean's Seven számára utolsó állomását, az Északi-csatornát Észak-Írország és Skócia között.

Úszása során legalább kilenc medúzacsípés érte, ezek mérge gátolta az anyagcseréjét, valamint megduzzasztotta a légzőszervét. Nem sokkal a cél előtt az őt kísérő csapat úgy döntött, ki kell menteni a vízből, mert az élete forog kockán. Ezután életmentő beavatkozásra volt szükség, de az Echo Tv Napi aktuális című műsorában már jobb állapotban nyilatkozott a hosszútávúszó.

- Voltam rosszabbul is, de ettől függetlenül azért még közel sem vagyok olyan állapotban, hogy normális kerékvágásban telnének a napjaim. Rengeteg vizsgálat vár rám, és egy meglehetősen hosszú folyamat előtt állok még ahhoz, hogy a szervezetem visszanyerje régi önmagát – mondta a műsorban Mányoki Attila, aki nem adja fel, és tervei szerint újra megkísérli majd az Északi-csatorna átúszását.

A teljes beszélgetést itt tudja megtekinteni:

A hazatérő sportolóval az elsők között készített interjút a zaol.hu megyei hírportál is, amelyet ide kattintva tud elolvasni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!