filmszakadás

2018.08.11. 12:57

Több órányi úszásra nem emlékszik Mányoki Attila

A hosszútávúszót ki kellett menteni a Észak-Írország és Skócia közötti szoros átúszása közben a tengerből, miután oroszlánmedúzák támadták meg.

A sportember a Napi aktuális című műsor pénteki adásában telefonon úgy nyilatkozott, tíz és fél órát volt a vízben, de ebből mintegy négy és fél órára egyáltalán nem emlékszik.

Mányoki Attila elmondta, a medúza a vízben védekezési reakcióként csípi meg azt, aki hozzáér. A hosszútávúszó a kísérlettel kapcsolatban megjegyezte, ő teljesen másképpen éli meg a szoros átúszásának a feladását, mert, nem szó szerint adta fel, hanem filmszakadás történt nála.

„A teljes idő, amit a vízben töltöttem tíz és fél óra volt, de a hatodik órától elveszítettem a kapcsolatot a teljes csapattal. Nekem négy és fél óra úszás teljesen kiesett, dolgozott a szervezetem, de a különböző információkra nem tudtam kommunikálni, nem tudtam válaszolni, más állapotban voltam” – mondta el Mányoki Attila, aki sem arra nem emlékszik, hogy kihúzták a vízből, sem pedig arra, hogy a kórházban életmentő műtéten esett át.

Borítókép: Mányoki Attila hosszútávúszó

Forrás: YouTube/ECHO TV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!