Australian Open

2020.01.28. 06:15

Ismét elődöntőt játszhatnak Babosék

Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic sorozatban harmadszor jutott be az elődöntőbe női párosban az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Melbourne, 2020. január 28. Babos Tímea (j) és a francia Kristina Mladenovic, miután gyõzött az amerikai Catherine McNally és Coco Gauff ellen az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság nõi párosának negyeddöntõjében Melbourne-ben 2020. január 28-án. MTI/EPA/Lynn Bo Bo

Forrás: MTI / EPA

Fotó: Lynn Bo Bo

A második helyen kiemelt, világbajnoki címvédő duó kedden az amerikai Cori Gauffot és Caty McNallyt verte két szettben, 1 óra 20 perc alatt.

Babosék brékkel kezdték a mérkőzést, majd 4:2-es vezetésük után ismét elvették ellenfelük szervajátékát, és így 26 perc alatt szettelőnyhöz jutottak. A második játszmában 1:1 után kerültek lépéselőnybe, majd 5:4-nél brék-, illetve meccslabdához jutottak, amivel azonban nem tudtak élni. A befejezés azonban így sem váratott magára sokáig: a következő szervagémjük során három mérkőzéslabdához jutottak, s ezekből a harmadikat használták ki.

Babosék két éve megnyerték a melbourne-i Grand Slam-tornát, tavaly pedig a döntőben maradtak alul.

A páros ellenfele a legjobb négy között a hetedik helyen kiemelt, tajvani Csan Hao-Csing és Csan Latisa lesz.

Eredmény:

női páros, negyeddöntő:

Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 2.)-Cori Gauff, Caty McNally (amerikai) 6:2, 6:4

Forrás: MTI

Borítókép: Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic, miután győzött az amerikai Catherine McNally és Coco Gauff ellen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!