érzelmi döntés

2020.09.23. 08:30

Dzsudzsák: sokszor nem 108-szoros válogatotthoz méltóan írtak rólam (videó)

Mint ismert: a labdarúgó az NB II-ben éllovas DVSC-ben folytatja pályafutását. A 108-szoros magyar válogatott szélsőt nyilvános edzésen mutatták be Debrecenben, mely után rögtönzött sajtótájékoztató keretében válaszolt az újságírók kérdéseire. Szóba került a döntésének oka, a célja, a válogatott, és elárulta: csalódott amiatt, ahogyan sokszor írtak róla egyes médiumok az elmúlt hónapokban.

Debrecen, 2020. szeptember 22. Dzsudzsák Balázs, a DVSC labdarúgócsapatának új játékosa a csapat nyilvános edzése elõtti bemutatásán a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. szeptember 22-én. A 33 esztendõs, 108-szoros válogatott szélsõ tizenkét év után visszatért nevelõegyesületéhez, a jelenleg másodosztályú Debreceni VSC labdarúgócsapatához, egyelõre a bajnokság végéig szóló szerzõdést írt alá. MTI/Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

A Nemzeti Sport beszámolója szerint Dzsudzsák Balázs elmondta: már korábban úgy döntött, hogy nem szeretne a vele kapcsolatos pletykákkal foglalkozni, ezért nem szólalt meg az elmúlt hónapokban sem.

„Ennek nyilván megvannak a hátulütői, mint az elmúlt három hónapban, amikor mindenfélét a fejemhez vágtak, hogy miért nem jöttem akkor, miért mentem oda, miért nem jöttem ide. Csak az volt a lényeg, hogy szeptember 15-ig kitoltam a várakozási időt, mert tervben volt, hogy szeretnék még külföldön maradni, ameddig csak lehet. Múlt héten mondtam azt, hogy már nincs értelme olyanra várni, ami nem lenne számomra megfelelő. Ekkor kellett meghoznom a döntést, és Debrecen logikus, észszerű, érzelmi döntés volt.”

A videóban beszél arról is, hogy szeretné a lehető legtovább kitolni pályafutását, szóba kerül a válogatott és a bulgáriai Eb-pótselejtező, valamint kifejti, miért érez csalódottságot az elmúlt hónapok miatt.

A Nemzeti Sport cikke és még több videó itt érhető el.

Borítókép: Dzsudzsák Balázs, a DVSC labdarúgócsapatának új játékosa a csapat nyilvános edzése előtti bemutatásán a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. szeptember 22-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!