foci

2020.09.18. 18:41

Úgy tűnik, Dzsudzsák Balázs több mint 12 év elteltével visszatér a DVSC-hez

A Nemzeti Sport szerint fordulat állt be a labdarúgó ügyében, aki mégis az NB II.-ben éllovas Lokiban folytatja a pályafutását.

A szabadon igazolható magyar válogatott labdarúgó szerződtetését napokon belül bejelentheti a debreceni futballklub – írja a Haon.

A Nemzeti Sport értesüléseivel egybecsengenek Kósa Lajos országgyűlési képviselői szavai, aki a Debrecen Televízió Köz-ügy című műsorában csütörtökön beszélt Dzsudzsák szerződtetéséről.

„Van nálunk egy kereseti korlát, amit senki esetében sem lépünk át, nem teszünk kivételt, de ha nem talál magának csapatot, akkor Balázs szívesen tér vissza Debrecenbe.

„Most már nagyon közel állunk a megegyezéshez.”

Folyamatosan kapcsolatban álltunk a menedzserével, Vörösbaranyi Józseffel és Balázzsal is, szerintem jönni fog” – mondta Kósa Lajos.

A hírek kapcsán a Napló felkereste a DVSC stábját, akik nem erősítették meg az információt. Tájékoztatásuk szerint minden fejleményről idejében értesíteni fogják a szurkolókat és a sajtót.

Dzsudzsák visszatérésének lehetősége már a nyáron is felvetődött Debrecenben, de akkor még meghiúsult a szerződéskötés. Ebben közrejátszhatott, hogy a Bors információi szerint menedzsere Ciprusra szerette volna közvetíteni őt.

A 108-szoros magyar válogatott támadó augusztusban az MTK-tól kért és kapott edzéslehetőséget, előtte pedig szóba került a szerződtetése Zalaegerszegen, de megegyezés sem magyar, sem külföldi klubbal nem született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!