Ígéret

2021.08.27. 17:09

Marco Rossi Szijjártó Péternek: rajtad tartom a szemem (videó)

A szövetségi kapitány és a külügyminiszter a most zajló tihanyi Tranzit fesztiválon futott össze és váltott néhány szót.

Fotó: Kiss Sándor

A találkozásról Szijjártó Péter osztott meg videót a közösségi oldalán, amelyben a magyar labdarúgó-válogatott közelgő meccseire utalva biztosította Marco Rossit arról, hogy „szurkolunk nektek, a légkör a ti oldalatokon lesz”.

„Azt gondolom, hogy Magyarországon most nagyon jó a környezet. Fontos, hogy ez így is maradjon” – válaszolta a magyar szurkolók lelkesedésére utalva az edző, aki búcsúzásként tréfásan arra biztatta a külgazdasági és külügyminisztert, hogy tartsa a formáját, mert jól néz ki.

A politikus erre megjegyezte, hogy sokat dolgozik ezért, mert bízik benne, hogy Marco Rossinak egyszer szüksége lesz egy jobb szélsőre...

„Oké, rajtad tartom a szemem”

- ígérte meg a szövetségi kapitány.

Szijjártó Péternek a Tranzit fesztiválon elmondott előadását ide kattintva tudja megtekinteni, illetve a róla beszámoló tudósításunkat elolvasni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!