Limit 3.

2021.12.15. 11:25

Kihívás elé állított az olimpiai bajnok Tótka Sándor két műsorvezetőt (videó)

Az Origo Sport Limit című műsorában félprofi sportoló tartalomgyártók méretik meg magukat olimpikonok és világbajnokok ellen.

Folytatódik az Origo Sport új videósorozata, amelyben népszerű magyar sportolók kergetik őrületbe a hírportál műsorvezetőit, Henry Kettnert és Kempf Zozót. A 3. rész főszereplője Tótka Sándor kajakozó – olvasható az Origo cikkében.

Kajakba nem merte ültetni Henryt és Zozót az olimpiai bajnok.

A Limit 3. adásában a tokiói olimpia bajnoka, a férfi kajak egyes 200 méteren aranyérmes Tótka Sándor váratlan és érdekes kihívás elé állította a két műsorvezetőt, Henry Kettnert és Kempf Zozót. Akik azt várják, hogy valamilyen nagy csata bontakozik majd ki a Dunán, meg fognak lepődni. Itt valami egészen más következik.

A sorozat 10 epizódjában 11 sportoló, köztük egy testvérpár, 2 népszerű műsorvezető látható, az eredmény pedig megszámlálhatatlan mennyiségű izgalmas sztori és egy olyan műsor, amelyet egyszerűen látni kell. Az Origo Sport Limit című műsorában félprofi sportoló tartalomgyártók méretik meg magukat olimpikonok és világbajnokok ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!