NBI

2022.02.05. 17:00

Fordított a Kisvárda a Budapest Honvéd ellen

A Kisvárda kétszer is hátrányba került otthon a Budapest Honvéddal szemben, végül mégis győzött szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában.

Élénk tempóban kezdődött a mérkőzés, mindkét csapat lendületesen támadott, aminek az lett az eredménye, hogy bő tíz perc alatt egy-egy gól született. Az első félidő középére kicsit visszaesett az iram, de ekkor is volt egy nagy helyzete a Kisvárdának, majd az újabb Honvéd-vezetés után a hajrában még kettő, ezekkel a lehetőségekkel azonban nem tudott élni.

Fordulás után a Honvéd védekezésre rendezkedett be, illetve a Kisvárda birtokolta többet a labdát, kapuja elé szorította ellenfelét, és a félidő közepén két perc leforgása alatt fordított. Mozgalmas volt ebben a szakaszban találkozó, a Honvéd hátrányban ébredt fel valamelyest, de nem volt benne annyi erő, hogy változtasson az eredményen.

 A várdai együttes ezzel sorozatban hét mérkőzés óta veretlen a bajnokságban.

A Budapest Honvéd vezetőedzőjévé szerdán nevezték ki Horváth Ferenc helyére Nebojsa Vignjevicet, aki így vereséggel mutatkozott be új csapata élén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!