Super Racing Festival

2022.06.12. 12:28

Kiss kamionja versenyképes, megnyerte a vasárnapi időmérőt

A magyar versenyző közösségi oldalán köszönte meg a Révész Racing műszaki stábjának "az egész éjszakás, reggelig tartó munkát", amelynek eredményeként a kamion megfelelt a gépátvételen.

A Kiss Norbert szombaton balesetet szenvedett kamionján egész éjszaka dolgoztak a szerelők, így a címvédő és háromszoros Európa-bajnok magyar versenyző ott volt a Hungaroringen, a gyorsasági kamion Eb magyarországi fordulójának vasárnapi időmérőjén, amelyen aztán a legjobbnak bizonyult.

Kiss közösségi oldalán köszönte meg a Révész Racing műszaki stábjának "az egész éjszakás, reggelig tartó munkát", amelynek eredményeként a kamion megfelelt a gépátvételen. Ezt követően Kiss már a bemelegítő körökön a legjobbnak bizonyult, miként utána az időmérőn is, így a 12.40 órakor kezdődő harmadik futamon majd az élről rajtolhat.

A Révész Racing 37 éves szombathelyi versenyzője szombaton a délelőtti első futamon rajt-cél győzelmet aratott, majd a fordított rajtrácsos, második menetben - amelyen a nyolcadik pozícióból indult - óriási baleset szenvedő alanya volt. Kiss ugyan sértetlenül úszta meg a történteket, kamionjában azonban nagyon komoly károk keletkeztek, amelyek kérdésessé tették számára a vasárnapi folytatást.

A további program:

gyorsasági kamion Eb:
3. futam 12.40
4. futam 15.20

túraautó-világkupa:
1. futam 11.20
2. futam 16.45

Forrás: MTI

Borítókép: Kiss Norbert, a Révész Racing versenyzője (j) MAN típusú összetört versenykamionja mellett a gyorsasági kamion Európa-bajnokság második, magyarországi fordulójának második, baleset miatt megszakított futamában a mogyoródi Hungaroringen 2022. június 11-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!