NBI

2022.09.01. 21:09

Kispesten sem ért véget az Újpest nyeretlensége

A nyeretlenül sereghajtó Újpest FC gól nélküli döntetlent játszott a Budapest Honvéd otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának csütörtöki zárómérkőzésén.

Az újpesti Branco Pauljevic (b) és a kispesti Vidar Jónsson a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában játszott Budapest Honvéd – Újpest FC mérkőzésen a Bozsik Arénában 2022. szeptember 1-jén

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Jó iramban kezdődött a mérkőzés, mindkét csapat kiemelt figyelmet fordított a védekezésre, ugyanakkor igyekezett gólhelyzeteket kidolgozni, de a tizenhatoson belül hiányzott a pontosság, így a ziccerek elmaradtak. Ígéretes lehetőségekig a kispestiek és az újpestiek is eljutottak, ám az első félidőben nem született gól.

A két együttes a szünet után ott folytatta, ahol előtte abbahagyta, továbbra is remekül működtek a védelmek, a gólra viszont a helyzetek ellenére hiába vártak a mindkét oldalon rendkívül lelkes szurkolók.

 A 92. percben Nenad Lukic sarokkal megszerezhette volna a győztes találatot a hazaiaknak, de célt tévesztett, így csapata három helyett csak egy pontot szerzett.

A vendégek tíz kísérletből háromszor találták el ellenfelük kapuját, a házigazdák hatból egyszer sem.

A Honvéd március eleje óta nem tudott bajnoki meccset nyerni hazai pályán. A kispestiek legutóbb 2017 augusztusában győzték le odahaza a lila-fehéreket, azóta két vendégsiker és immár négy döntetlen a mérleg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!