Díjak

2023.01.19. 12:25

Pályázatot hirdetett a 2022-es évre a Magyar Fair Play Bizottság

A testület a javaslatokat február 28-ig várja, pályázni fair play cselekedet, életmű díj, a fair play eszméjének népszerűsítése, a sport szolgálatában, továbbá fair play a művészetben, a tudomány területén kategóriában lehet.

Díjazottak és résztvevők a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) fair play díjainak átadásán a Városligeti Műjégpálya dísztermében tartott ünnepségen 2022. december 20-án

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A MOB fair play bizottság immár 55 éve díjazza azokat a cselekedeteket, melyek a sportszerűséget, a tiszteletet, egymás megbecsülését és segítését a leginkább kifejezik. - mondta Kamuti Jenő, a testület elnöke. - Évről évre egyre több olyan esettel találkozunk, melyekre érdemes a szélesebb közönség figyelmét felhívni. Ezek a példák azok, amelyek a jövő generációinak mintául szolgálnak arra, hogy nem a minden áron győzelem az egyetlen út. Bíztatok mindenkit, hogy ha látott, hallott igazi fair play cselekedetről, ossza meg velünk.

A javaslatoknak - melyeket a testület a [email protected] címre vár - tartalmazniuk kell a fair play rövid leírását. Amennyiben fotó vagy videó is rendelkezésre áll, azt is kérik csatolni a pályázat kiírói. A bizottság a beérkező jelöléseket értékeli és a legérdemesebbeket díjazásban részesíti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!