Ünnep

2023.03.12. 18:21

Születésnap: Orbán Viktor is felköszöntötte Bölöni Lászlót

Levélben köszöntötte fel az évtizedek óta Franciaországban élő, s jelenleg a Metz szakvezetőjeként dolgozó Bölöni Lászlót, az egyetlen élő magyar BEK-győztes labdarúgót, egyben a legmagasabban jegyzett magyar edzőt Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke.

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Szabó Miklós

„Tisztelt Mester! Ha van futballról szóló könyv, amely pályázhat az elmúlt évek legjobban várt művei közé, akkor az Ön írása biztosan ebbe a kategóriába tartozik” – írta a kormányfő a Bölöni által néhány interjúban már megemlített, készülő önéletírására utalva - adta hírül a Nemzeti Sport alapján a Magyar Nemzet. 

Orbán Viktor külön is méltatta Bölöni sikereit, a BEK- és európai Szuperkupa-győzelmet, valamint a belga és portugál bajnok szakvezető edzői sikereit is.

„Engedje meg, hogy a születésnapja alkalmából gratuláló rokonok, barátok és tisztelők sorába állva én is köszöntsem, valamint jó egészséget, edzői munkájához pedig sok sikert kívánjak. Isten éltesse!” – zárta levelét Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke.

A levelet a Nemzeti Sport főszerkesztője, a futballhagyományok nagykövete, Szöllősi György kézbesítette személyesen egy palack tokaji kíséretében a franciaországi Nancyban, a családja körben ünneplő erdélyi szakember számára.

A teljes cikket ITT olvashatja el.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!