Ingyenes rendezvény

2023.05.26. 13:31

Ismét Nagy Sportágválasztó lesz a hétvégén

Egy helyszínen 105 sportágat és 20 hangszert lehet kipróbálni a Budapesti Nagy Sportágválasztón és Nagy Hangszerválasztón.

MW

Résztvevők a Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó rendezvényen a X. kerületi Merkapt Sportközpontban 2022. május 27-én

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

A látogatók olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportolókkal is találkozhatnak pénteken és szombaton a Merkapt Sportközpontban. 

Ott lesz a rendezvényen többek között Cseh László, Baji Balázs, Dunai Antal, Kiss Gergely, Nagy László, Storcz Botond, Szász-Kovács Emese és Késely Ajna.   

A Nagy Sportágválasztó résztvevői 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak jegyeket vagy bérleteket az atlétikai világbajnokságra. Az augusztus 19. és 27. között sorra kerülő budapesti világbajnokság szervezőinek célja, hogy minél többen kezdjenek el sportolni és egészségesebben élni. Aki felkeresi az eseményen a vb standját, elvégzi a sportos atlétikai aktivitásokat és összegyűjti a pecséteket, kedvezményes áron vehet belépőt. Magyarország történetének legnagyobb sporteseményén a világ legjobb atlétáival találkozhatnak a nézők a Nemzeti Atlétikai Központban és Budapest belvárosában, a maraton útvonalán.   

A Nagy Sportágválasztó pénteki és szombati napja is ingyenesen látogatható, a szervezők várják az óvodás, iskolás csoportokat (pénteken), az egyéni látogatókat, valamint a kis- és nagygyermekes családokat (szombaton). 

A részvétel regisztrációhoz kötött, mely megtörténhet online előzetesen, de személyesen az esemény bármely napján is, a helyszínen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!