Női kézilabda NB I

2018.04.21. 17:24

A vártnál is simábban nyert a Ferencváros

A Ferencváros 17 góllal legyőzte a tabellán harmadik helyezett Érd HC csapatát a női kézilabda NB I szombati játéknapján.

A hazaiak közül Szikora Melinda, Mészáros Rea és a spanyol Nerea Pena, a vendégektől pedig Andjela Bulatovic és Klivinyi Kinga hiányzott sérülés, illetve betegség miatt.

Az érdiek a tizedik percben szerezték első góljukat (5-1), és Bíró Blanka bravúros védéseire alapozva az FTC a folytatásban tovább növelte a különbséget (15-7).

A második félidő elején az Érd irányítóját, Tóth Gabriellát harmadszor állították ki, így már nem térhetett vissza a pályára. A 34. percben már tíz találat volt a Ferencváros előnye, és végül 17 góllal nyert.

A hajrában pályára lépett az FTC 16 éves kapusa, Hadfi Gréta, aki egy héttel ezelőtt a Bajnokok Ligájában egy kivédett hétméteressel mutatkozott be, és ezúttal is voltak jó megoldásai.

A mezőny legeredményesebb játékosa az FTC holland jobbátlövője, Laura van der Heijden volt hat góllal. Honfitársa, Danick Snelder, valamint Schatzl Nadine öt-öt alkalommal volt eredményes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!