család

2018.09.20. 10:27

Katus Attila még mindig vágyik az apaságra

A sztáredző két év után szakított barátnőjével, de cseppet sincs elkeseredve.

A 45 éves tréner két év után újra szingli. A családalapítás gondolata azonban továbbra is ott lebeg a szeme előtt: szeretne már babázni! Bombaként robbant a hír a múlt héten, hogy a sztáredző és csinos barátnője két év után szakítottak. Attila azonban cseppet sem keseredett el – írja a hot! cikke alapján a Vasárnap Reggel.

– Jóban maradtunk, baráti a viszonyunk, de tulajdonképpen ennyi – kezdte a híresség, és elmondta, hogy tele van felkérésekkel, és manapság rendszeresen tart kicsiknek is edzéseket, ami külön örömmel tölti el.

– Nagyon szeretem a gyerekeket, és természetesen ezt a szakítás sem befolyásolja. Még mindig vágyom az apaságra – mondta Attila mosolyogva.

Szerencsére az aerobikedző is megtapasztalhatja, mennyi szeretetet tudnak adni a kicsik, hiszen nagybácsiként sokat foglalkozik a négyéves unokahúgával, Milával. Boldogan játszanak együtt, amikor csak tehetik.

– Nagyon jó a kapcsolatom Milával. Sajnos a nyáron keveset tudtunk együtt lenni, mert sokat dolgoztam, emiatt rettenetesen hiányzott is. Mindig nagyon várom, hogy végre láthassam! – mesélte csillogó szemekkel Attila.

Borítókép: Hot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!