hedonisták

2018.05.24. 16:41

Meztelenség és művészet: különleges bulira készül Pásztor Anna

A popdíva most sem hazudtolja meg önmagát.

A Hedonista olyan exkluzív party-sorozat, amelyet Pásztor Anna, az Anna and the Barbies dívája álmodott meg. Az intim hangulatú, minőségi produkciókkal teli, immár harmadik Hedonista Partyra május 26-án kerül sor. A buli az ízléses erotika területeit mutatja be a művészet eszközeivel.

Hihetetlen jelenségek vannak az országban és szeretnénk, ha ezek a közegek egy picit mindenki számára elérhetővé válnának, minőségi formába öntve. Fantasztikus emberek, igényes zene, finom ételek és italok – valami izgalmasat és színvonalasat szeretnénk képviselni a budapesti éjszakai égbolton.

- mondta Pásztor Anna.

A vendégek a szombati eseményen többek között megcsodálhatják Frenák Pál Társulat kortárs táncelőadását és Holoda Péter táncművész rúdtánc bemutatóját, de lesz burlesque party-színház, extrém divatbemutató és számos más pikáns meglepetés is várja a látogatókat. Az éjszakát természetesen Pásztor Anna kovácsolja egésszé.

Borítókép: Hedonista Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!