költözés

2021.08.09. 09:10

Kis Grofó és családja fájó szívvel ugyan, de elhagyja Szolnokot

A Bulibáró hamarosan át fogja tenni a székhelyét Szolnokról Biatorbágyra, de nyugalomra intette a szomszédokat. Nem lesz semmi felfordulás!

Szoljon.hu

A Bulibáró nyugalomra intette a leendő szomszédait

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Kis Grófo úgy érzi, lelkileg még erősödnie kell ahhoz, hogy elhagyja Szolnokot, hiszen őt is és a családját is minden Jász-Nagykun-Szolnok megye megyeszékhelyéhez köti – írja a ripost.hu.

Visszaút viszont nincs, az építkezés ugyanis zajlik, méghozzá a Pest megyei Biatorbágyon, a Bulibáró a tervek szerint jövőre költözik a családjával. Giccsparádé helyett egy letisztult, minimalista stílusú házat nézett ki magának, a többi pedig már csak a szakembereken múlik.

– Lelkileg nagyon nehéz lesz elhagynunk Szolnokot, de a legfontosabb, hogy a gyerekeink a legjobb iskolákba járjanak, erre pedig több lehetőség nyílik Budapest környékén, ráadásul a fellépések miatt is praktikusabb Biatorbágyon élni, minden közelebb van és a nyárra már tele a naptár – kezdte a fiatal mulatóskirály, akinek óriási megnyugvást jelentett, hogy édesapja tragikus halála után visszatérhetett a színpadra, és újra érezhette a közönség szeretetét.

A Bulibáró nyugalomra intette leendő szomszédait
Fotó: Szabolcs László / Ripost

Bár Grófo a színpadon igazi Bulibáró, a leendő szomszédoknak nem kell attól tartania, hogy éjjel kettőig üvölt majd a mulatási és megy a parti.

– Nem kell félniük az új szomszédoknak! A koncerteken annyit bulizom, hogy otthon teljes a nyugalom, éjfélkor már alszunk, nem fog zengeni a ház. Egy szomszédságban egyébként is tekintettel kell lenni a többi emberre – árulta el Grófo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!