Polgár Zsu

2023.06.05. 13:17

Már külföldi rádiók is játsszák a törökszentmiklósi influenszer dalát

Két éve még arról számoltunk be, hogy második önéletrajzi kötetét adja ki, most pedig már arról, hogy hamarosan megjelenik második angol nyelvű videoklipje is a törökszentmiklósi influenszernek, Polgár Zsuzsának. A volt szépségkirálynő dalát már nagy sikerrel játsszák a külföldi, elsősorban a dél-európai rádióadók.

Molnár-Révész Erika

Polgár Zsuzsa Spigiboly-jal, aki kiadója és producere. Az ismert DJ folytatásra biztatja a törökszentmiklósi lányt

Forrás: Beküldött fotó

– Mindig is a zene szerelmese voltam, tinédzserkoromban rendszeresen énekeltem különböző rendezvényeken. Csakhogy, amikor belecsöppentem a munka világába, ez a vonal kicsit a háttérbe szorult– mondta a kezdetekről Polgár Zsu, aki influenszerként úgy gondolta, érdemes több műfajban megmutatnia magát, így visszatért egykori kedvenc tevékenységéhez, az énekléshez. 

 

Amikor elkezdtem írni a dalt, elküldtem itthoni és külföldi ismerőseimnek, kiadóknak is. Utóbbiak azt tanácsolták, hogy keressek egy amerikai anyanyelvű énektanárt, találtam is. Ő azt mondta, hogy mivel az Egyesült Államokban egyébként is többfajta kiejtés létezik, az sem probléma, ha marad egy kis akcentusom, sőt, ettől különleges. Ráadásul a mediterrán országoknak készült a dal elsősorban, hiszen ott népszerű leginkább a dance-pop stílus

 – hangsúlyozta Zsu, aki a dallamot és a szöveget is maga írta.

– Először a dallamot, majd a szöveget írtam meg, ezt a külföldi barátok segítettek nekem tökéletesíteni. Amikor ez megvolt, egy zeneszerzővel együtt elkészítettük a dalt. Mivel nagyon szeretek utazni, főleg a tengerparti, déli országokba, és nagyon megfog az ottani pop és dance stílusú zene,  úgy gondoltam, ebben próbálom meg magam. Törekszem arra ugyanis, hogy mindig olyan dolgot csináljak, amit szeretek. Vagyis, hogy amivel foglalkozom, az hobbi és munka is legyen egyben – vallja a szőke hajú szépség, aki az első klipet dél-európai tengerpartokon forgatta.

– Megkaptuk az instrukciókat, rengeteg rövid videót forgattunk, melyeket egy klipkészítő vágott össze. A klipforgatást nagyon élveztem, mert teljesen az én elképzeléseim szerint történt az egész. Inkább arra kellett figyelni, hogy az időpontokat jól válasszuk meg, például, hogy ne legyenek sokan a parton éppen a felvételek idején.  Ezért kora reggel, vagy késő este vettük fel a jeleneteket. Az effekteket és a vágást pedig már szakemberre, profi klipkészítőre bíztam. Mivel rengeteg anyag készült, így tudott válogatni – mesélte.

Az elkészült klip egy hónapja jelent meg a világhálón. 

– Sokkal jobban fogadták, mint amire számítottam. Összességében 500 ezres nézettségnél tart a szocial média felületeken, ez, azt mondják, nagyon jó szám egy első klipnél. Főleg külföldiek nézték meg, hiszen elsősorban oda szántam, ezért éneklem a dalt angolul. Volt egy-két negatív vélemény is, de hála istennek, nagyon nagy része pozitív, főleg a külföldi nézők részéről, akik azt írták, hogy nagyon jó hangulatú a klip, nagyon szépek a tájak és nagyon tetszik nekik a refrén is. De, magyarok is megkerestek már üzenetben, kommentben, akik gratuláltak hozzá, ők pedig azt emelték ki, hogy a refrén annyira fülbemászó, hogy kétszer meghallgatták, és azt vették észre, hogy már dúdolásszák is. Spanyol és Görögországban rádiók is játsszák, emiatt több meghívást kaptam, fellépésekre. Remélem nyáron sor kerülhet ezekre is – mesélte Zsu, akinek dalát hamarosan magyar tévécsatornák is adják majd, a második klipet pedig várhatóan a nyár közepén jelenik meg. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!