fotóverseny

2018.12.11. 09:46

2018-ban is keressük Az év párját és a legjobb esküvői fotót

Az előző évi játék sikerén felbuzdulva a Szoljon.hu és az Új Néplap ismét meghirdeti közös fotópályázatát, amelyben ezúttal is Az év párja kerestetik. A játék során olyan Jász-Nagykun-Szolnok megyei párok jelentkezését várjuk, akik 2018-ban mondták ki a boldogító igent.

Szoljon.hu

Ha ebben az évben esküdtetek, úgy érzitek, szuper esküvői fotó készült rólatok és meg is mutatnátok mindenkinek, most megtehetitek! Büszkélkedjetek ország-világ előtt, hogy ti vagytok a legszebbek, küldjétek be a kedvenc esküvői képeteket és buzdítsatok minden családtagot, barátot ismerőst, hogy szavazzanak rátok. És még nyerhettek is!

A játék nyereményei a következők:

1. helyért járó díj: utónászút a HOTEL BONVINO WINE & SPA szállodában wellnesshasználattal

2. helyért járó díj: gyertyafényes vacsora utalvány 2 fő részére 15 000 Ft értékben

3. helyért járó díj: gyertyafényes vacsora utalvány 2 fő részére 10 000 Ft értékben

Jól hangzik, ugye?

Na de nézzük a szabályokat:

Csak Jász-Nagykun-Szolnok megyében állandó lakcímmel rendelkező, 2018-ban házasodott személyek nevezhetnek.

Minden játékos egy képpel nevezhet, utólagos módosításra, képcserére nincs lehetőség.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

A résztvevő a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a játékszabályzatban oglalt pályázati feltételeket és egyben hozzájárul, hogy a rendezők publikációkban képeiket térítésmentesen használják.

És végül nincs is más dolgotok, mint az alábbi oldalon nevezni.

A verseny győztese az lesz, aki a legtöbb szavazatot (lájkot) kapja az űrlapon beküldött fotóra. Szavazni az alábbi űrlap „Szavazás” lapján lehet.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában