GALÉRIÁVAL

2018.08.27. 09:30

Terepjáró-találkozón dagasztották a sarat a monstrumok Kőtelken

Tizenötödik alkalommal rendezték meg a terepjáró-autók találkozóját és versenyét a Tisza-parti kistelepülésen, Kőtelken.

Új Néplap összeállítás

Fotó: Fodor Orsolya

Az elmúlt évekhez képest talán kevésbé sarasabbnak mondható pályán nemcsak a lóerőkre, hanem a sofőrök vezetői ügyességére is nagy szükség volt. A végig jó hangulatban telt esemény az indulókon kívül sok nézőt is vonzott.

A hétvégén a már-már szokásossá váló éjszakai verseny, az úgynevezett sárgyorsulás és a sárban futás, na meg persze a klasszikus terepjáróverseny sem maradhatott el. Négykerék-meghajtású terepjárók, quadok és motorok is felvonultak, a kilátogatók nagy örömére.

Még a kétezres évek elején rendezték meg először a Tisza-parti kistelepülésen a terepjáró-találkozót. Az elmúlt másfél évtized során hagyományos rendezvénnyé vált az esemény, melyre rendszeresen sokan kilátogatnak.

Így volt ez most is, amikor a település határában található egykori bányagödör és környéke ismét megtelt az ormótlan terepjárókkal, azok imádóival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!