PR-cikk

2021.03.01. 15:21

A keto receptek segítenek a fogyásban és energiával töltenek fel

A ketodiétát nagyon sokan követik. Nem csak a hétköznapi emberek egyik kedvenc fogyókúrás módszere, hanem sok sztár kedvelt diétája is. A diéta egyik előnye, hogy nem szükséges az edzőteremben izzadni, a másik, amiért olyan sokan döntenek a ketodiéta mellett, hogy az étrend összeállításával sem kell bíbelődni.

Forrás: Flotsam / Shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

A ketodiéta lényege, hogy a bevitt szénhidrátmennyiséget drasztikusan lecsökkentsük, így kerül a szervezet a ketózis állapotába, így a szervezet nem a szénhidrátokból nyeri az energiát, hanem voltaképpen a zsírokból, ami viszont fogyást eredményez.

A ketodiétát, a KetoMix ételek segíthetik. Ezek olyan készételek, amelyek megkönnyítik a fogyókúrát, hiszen nem kell kalóriát számolgatnunk és diétás étrendet összeállítanunk, ami lássuk be, nagyon elveheti a kedvünket a kitűzött célok megvalósításától. Ráadásul nagyon finom keto receptek is segítik a mindennapjainkat, amelyeket valóban nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetünk.

A ketodiéta sikerességét és működőképességét hosszú távú kutatások is igazolják. Nem beszélve arról, hogy a ketodiéta az egészséget is védi, hiszen ezekben a KetoMix ételadagokban a megfelelő mennyiségű kalória mellett, a szervezet számára fontos esszenciális tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok is megtalálhatók. Azaz, minden olyan tápanyag, amely a szervezet optimális működéséhez szükséges. Habár a diéta fázisainak követésével és alapvető szabályainak betartásával számíthatunk sikerre, azaz fogyásra úgyis, ha mellette nem edzünk, azonban ez mindenképpen javasolható, hiszen az egészség megőrzését önmagában nem csak a diéta, a helyes étrend, hanem a rendszeres testmozgás is biztosítja.

Izgalmas kalandok, lenyűgöző receptek várnak ránk

A proteinben gazdag KetoMix ételek között olyan termékeket találunk, amelyek megkönnyítik a mindennapjainkat, hiszen az alapanyagok felhasználásával nagyszerű ételeket tehetünk az asztalra és természetesen olyan termékeket is találhatunk a kínálatban, amelyek a nassolási vágyainkat elégítik ki maximálisan, ilyen például a KetoMix szárított hús.

Proteindús ételek, amelyek megkönnyítik a mindennapjainkat és sütés, főzés során is hű társaink lehetnek, illetve termékek, amelyek az édesség iránti vágyainkat elégítik ki: koktélok, levesek, szeletek, omlettek, palacsinták, pékáruk, kásák, szárított hús, protein chipsek, tészták, dressingek, mártások, protein desszertek, csokik, édességek, étrend- kiegészítők, italok.

Egy nagyszerű leves a hideg, téli napokra

Ezekből a proteines alapanyagokból fantasztikus ételeket kreálhatunk a konyhában. Ráadásul ezek a termékek aktívan hozzájárulnak a fogyásunkhoz, az energiaszint növekedéshez és a jó közérzetünket is biztosítani tudják.

A KetoMix alapanyagokból készíthetünk ázsiai levest gyömbérrel és korianderrel. A gyömbér nem csak energiát szolgáltat, de melegítő hatással is rendelkezik. Az egy adag leves hozzávalói: ¾ mérőpohár KetoMix ázsiai leves, KetoMix konjac metélt tészta, gyömbér, újhagyma, vagy mogyoróhagyma, koriander, citrom, chili paprika, só.

A leves elkészítése nagyon egyszerű. Első lépésként készítsünk elő mindent. Hámozzuk meg és reszeljük le a gyömbért, szeleteljük fel az újhagymát, mossuk meg és csipkedjük le a leveleket a koriander szárról. Melegítsünk vizet, közben öntsük egy tányérba a kimért levest. Öblítsük le a konjac tésztát, majd a forró vizet öntsük a leveskeverékre. Ezután adjuk hozzá a többi hozzávalót és ízlés szerint fűszerezzük, sózzuk meg az ázsiai levesünket. Citromlével is ízesíthetjük, és ha szeretjük a csípős ízeket, akkor pár karika chilit is szórhatunk a levesbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!