Botra fel!

2023.05.19. 14:30

Sétára hívják a miklósiakat és az árokszállásiakat

Botot ragadnak és az egészségükért sétálnak sokan országszerte a hétvégén. Térségünkben Törökszentmiklóson és Jászárokszálláson várják a nordic walkingozókat.

R. Á.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége ötödik alkalommal rendezi meg a Borta fel! kampányát. Május 20-án számos helyszínen várják az érdeklődőket egy közös nordic wlaking sétára, s a Magyar Hypertonia Társasággal és a Magyar Szabadidősport Szövetséggel közösen hívja fel a figyelmet a cukorbetegségre, a magas vérnyomás veszélyeire, valamint a sport jótékony hatásaira.

A kezdeményezéshez huszonkét magyar városban, köztük néhány Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei településen csatlakozhatnak az érdeklődők.

Törökszentmiklóson a Galambos Parkban (Alatkai út) várják a mozogni vágyókat szombaton délután kettő órakor. Május 23-án, kedden délután fél kettőkor pedig Jászárokszálláson a Peres tónál ragadhatnak botot a túrázók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!