Szoljon podcast

2023.06.08. 20:00

Álommeló, vagy kőkemény munka a messzeségben? Kovács-Hegedűs Vanda évek óta óceánjárón dolgozik

Egyre gyakrabban lehet hallani, hogy milyen népszerű óceánjáró hajón dolgozni. Valóban az álommunkák közé sorolható a hajós munka? Minden az, aminek látszik? Kovács-Hegedűs Vanda most elmondja.

Daróczi Dorottya

Kovács-Hegedűs Vanda

Kovács-Hegedűs Vanda lassan 3 éve színesíti a folyami és óceánjáró hajók munkavállalói csapatát.

Soha nem bírtam egyhelyben maradni, már kiskoromban sem és régóta nagy vágyam volt, hogy világot lássak, valamint az, hogy kint, óceánjáró hajón táncosként tevékenykedjek, ami jelenleg is tervben van – mesélte Vanda.

Forrás: Beküldött fotó

Vendégünk azt is elmondta nekünk többek között, hogy annyiféle nemzetiséggel és akcentussal találkozik a hajón, hogy valójában nem is kötelező a perfekt angol tudás.

A Szoljon.hu következő Podcast adásában kiderül, hogy milyen árnyoldalai vannak a hajós életnek, mennyi idő marad ténylegesen világot látni a munka mellett, milyen követelményeknek és szabályrendszereknek kell megfelelni, ha kint szeretnénk dolgozni, illetve, hogy milyenek a mindennapok egy folyami és egy óceánjáró hajón. Kovács-Hegedűs Vandát Daróczi Dorottya rádiós szerkesztő kérdezte.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!