RENDHAGYÓ LEÁNYKÉRÉS

2018.05.24. 16:30

A szolnoki focimeccs előtt kérte meg kedvese kezét az egykori kapus

Pünkösd vasárnap játszott a Szolnoki MÁV FC a Budafoki MTE csapatával Szolnokon. A meccs előtti kezdőrúgást ezúttal a Szolnoki MÁV-MTE egykori kiváló kapusa, Gyémánt Attila végezte, aki emellett kedvese részére is készült egy kis meglepetéssel.

Varga Csaba

És a leánykérés

Forrás: Szolnoki MÁV FC - Illyés Csaba

Mostanság divat, hogy a futballmeccseken a kezdőrúgást civilek végzik el. Láttunk már kezdőrúgást elvégezni mezbe öltözött hatéves kisfiút, vagy éppen nagypapát, aki évtizedek óta a vendéglátó klub törzsszurkolója.

Most a Szolnoki MÁV-MTE egykori kiváló kapusa, Gyémánt Attila kedvese, Csilla jelenlétében passzolta előre a játékszert. Ezzel még nem volt vége a páros szereplésének, ugyanis még egy nagyon fontos és megható pillanatnak lehettünk szemtanúi.

A kezdőrúgás
Fotó: Szolnoki MÁV FC – Illyés Csaba

Attila ugyanis egy gyűrűt nyújtott át Csillának, és ezzel együtt megkérte kedvese kezét. A válasz minden bizonnyal „igen” volt. Majd az ifjú pár kéz-kézben a klubház felé vette az irányt, a közönség ovációjától és vastapsától kísérve.

És a leánykérés
Fotó: Szolnoki MÁV FC – Illyés Csaba

Az emlékezetes pillanatról videó is készült, ezt" target="_blank" " rel="nofollow"> ide kattintva nézhetik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!