GALÉRIA+VIDEÓK

2018.07.14. 18:48

Újra motorosok dübörögtek Szolnokon

Nem túlzás azt mondani, a nyár a motorosoké!

Szoljon.hu

Alig telt el egy hét a földvári XXVI. Griff Nemzetközi Motoros Találkozó óta, most szombaton is mindenki a mocisokra figyelt.

Délután rendezték meg ugyanis a Garage Motoros Fesztivált Szolnokon, a Hild téren, ahol a kánikulai forróság ellenére is rengetegen voltak kíváncsiak a brummogó kétkerekűekre.

Kicsik és nagyok gyülekeztek már jóval a felvonulás kezdete előtt, mindenki izgatottan várta az indulást. Ráadásul itt a kicsik és nagyon nem csak a szemlélődőkre értendő, hiszen a „kemény motorosok” előtt a picikék is felvonultak kétkerekűikkel, szüleik és a bámészkodók nagy örömére.

Felsorakoztak a lurkók
Fotó: Szarvák Emese

Miután minden lurkó felsorakozott a rajtvonalnál – természetesen ki-ki napszemcsiben, sisakban, na és persze cumival – indulhatott is a menet.

Nézzék csak, milyen édesek!

Persze, aztán volt nagy öröm a célnál, mindenki legurított egy kis alma-, vagy baracklevet és elégedetten szusszant egyet.

Fotó: Szarvák Emese
Fotó: Szarvák Emese

Míg az apróságok az Aba-Novák előtt kerekeztek, a motorosok már javában készülődtek a Pelikán parkolóban. Nem is telt el sok idő, már körülöttük gyülekezett a sok-sok érdeklődő, feldübörögtek a motorok és a rendőri jelzésre indulhatott a felvonulás a városon át!

Mutatjuk is a rajtot:

És ha ez nem lett volna elég, a kétkerekűek szerelmesei mellett a rendezők kedveztek egy kicsit az autóimádóknak is. A Hild téren ugyanis meg lehetett tekinteni a szocijármű kiállítás néhány darabját, illetve egy meseszép hófehér cadillacet is.

Este a buli sem maradt el, a KFT adott fergeteges koncertet, íme egy kis ízelítő:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában